Ad Verbogt (directeur)

De onderwijssector boeit mij al jaren, omdat juist daar de basis gelegd wordt voor onze kenniseconomie. Binnen het onderwijs richt ik mij sinds 1994 vooral op transitietrajecten die aansluiten bij de thema’s “Onderwijs en bedrijfsleven”, “Onderwijs en ICT “ en “Organisatie- en teamontwikkeling”. Mijn kracht ligt in het schakelen tussen én met alle lagen van de onderwijs organisatie en het creëren van waardevolle netwerken. Het succesvol aansturen van de verandering begint met begrijpen van wat er bij management , ondersteuning en docenten leeft.

Geniet van
Ik ben trots dat ik leiding mag geven aan een team van onderwijsprofessionals met innovatiekracht. Collega’s die nog met twee benen in het onderwijs staan, dan voel je pas echt waar je het voor doet. Binnen ons team inspireren wij elkaar en denken na over de beste oplossingen voor onze opdracht-gevers. Zodra de eerste resultaten zich aandienen in een project geeft mij dat nog meer power om het maximale eruit te halen. Ik sta graag stil bij zaken die wel gelukt zijn, dat geeft energie, ook bij de klant. Als je hoort dat je echt waarde kan toevoegen, daar doe je het voor. Tussen het werk door mag ik graag hardlopen, tennissen en mijn gezin de volle aandacht geven.

Talent in
met mensen omgaan, strategie, onderwijs, veranderaar, innovatie, teamontwikkeling

Klanten zeggen over mij
‘Met Ad klikte het direct, niet alleen bij het management, maar ook binnen de onderwijsteams weet hij de nodige veranderingen te realiseren. Wat mij aanspreekt in hem is open, eerlijk en resultaatgericht. Komen tot een meetbaar resultaat, daar is waar het ook hem om gaat. Hij is zeer loyaal naar zijn omgeving en hanteert het “afspraak is afspraak”-principe. Op gepaste momenten brengt hij de nodige humor en ontspanning in.’