Andries Boer

Met ruim tien jaar ervaring als manager in het beroepsonderwijs weet ik hoe het is om strategie te ontwikkelen, af te stemmen met de keyspelers en vervolgens te managen. Werk heb ik gecombineerd met het behalen van een executive MBA. Ik ben gespecialiseerd en ervaren in het opzetten en onderhouden van publiek-private samenwerkingsvormen, lerende netwerkorganisaties en afstemmingsagenda’s als middel om beoogde strategie tot een zichtbaar resultaat te brengen. Ik werk graag mee aan een goede strategievorming en duurzame inbedding van ICT in het onderwijs.

Geniet van
Het samen werken in een dynamische omgeving waarin verandering en variëteit in organisatie- en ontwikkelvraagstukken vragen om visie en een passende aanpak. Ik krijg energie van mensen die door een lerende houding de meerwaarde van zichzelf en de organisatie vergroten!

Talent in
Verbinden, luisteren, innovatiemethodieken, strategie-ontwikkeling, ontwikkeling van lerende netwerkorganisaties.

Klanten zeggen over mij
‘Andries is een energieke verbinder die op creatieve en onderbouwde wijze een resultaat kan bereiken. Hij stelt de juiste vragen en is analytisch. Hij is resultaatgericht en zorgvuldig op de relatie.’