Bas van Eekhout

Het inspireert en geeft mij betekenis om onderwijsorganisaties te helpen met het inzetten van eigentijds onderwijs, waar ICT een essentieel onderdeel van uitmaakt. Dit vergt veranderingen, aanpassingen op onderwijs-inhoudelijk maar ook op organisatorisch en technisch gebied.
Het is mijn overtuiging en ervaring dat zelfs bij de kleinste verandering, de hele organisatie erbij betrokken moet zijn om die verandering te borgen. Goed leiderschap op alle niveaus, is daarbij essentieel.
Mijn inzichten en ervaringen heb ik op gedaan bij zowel kleinere als grote onderwijsorganisaties in het PO, VO, MBO en HBO.

Geniet van
– Mensen binnen een organisatie, die in hun kracht komen te staan; wanneer zij zien en merken dat de veranderingen en ontwikkelingen zin- en waardevol zijn.
– Leerlingen die helemaal opbloeien doordat hun school gepersonaliseerd leren aanbiedt en zij daardoor, al hun talenten tot ontwikkeling kunnen laten komen.
– Lezen, nieuwe ontwikkelingen, actief sporten en motorrijden.

Talent in
Als ‘olieman’, vanuit eigenheid, zelfstandigheid, intuïtief, vakmanschap, talent in:
– Contact maken en houden;
– Luisteren en onthouden, wat de ander vertelt;
– Mensen enthousiasmeren, verbinden om een doel/resultaat te bereiken;
– Samenwerken;
– Projectmatig werken;
– Het makkelijk zaken eigen maken.

Klanten zeggen over mij
‘Bas kan goed luisteren en ons op een positieve manier de spiegel voorhouden. Hij laat ons nadenken over waarom en hoe we veranderingen willen en kunnen realiseren. Bas kan zich makkelijk met iedereen in de organisatie verhouden en is een echte verbinder.’