Ilse Wegter

Wat ik het allermooiste en uitdagendste vind in mijn werk is bijdragen aan het primaire proces: het leerproces van leerlingen. Dat is tenslotte waar het wat mij betreft om gaat! Mijn toegevoegde waarde zit hem in mijn energieke en betrokken houding. Wanneer ik mijn gedrevenheid en creativiteit in kan zetten in de samenwerking, ben ik in mijn element. Mijn ervaringen als leerkracht, dicht bij de werkvloer en het primaire proces, neem ik mee in mijn huidige adviespraktijk.

Talent in
learning & development, interim projectleider, primair en voortgezet onderwijs.

Geniet van
Wat ik het allermooiste en uitdagendste vind in mijn werk is bij te dragen aan het primaire proces: het leerproces van de leerling. Naast het werk speel ik graag tennis, houd ik van stedentrips en een boek lezen.

Klanten zeggen over mij
‘Ilse heb ik leren kennen als een leergierige, enthousiaste jong professional met een kritische blik. Het is prettig met haar samen te werken omdat zij altijd goed voorbereid is, een frisse kijk op situaties heeft, accuraat is én prima zelfstandig of in teamverband werkt. Ilse stelt goede vragen, is oplossingsgericht en heeft een brede interesse.’