Jaap de Mare

Hoe kan de eeuwige belofte van een betere ondersteuning van het onderwijs door ICT, eindelijk worden ingelost? In de tien jaar die ik in het onderwijs werk heb ik gelukkig al een enorme verbetering gezien – maar er is nog zo veel meer mogelijk: in de bedrijfsvoering, in de onderwijslogistiek en in het feitelijke leerproces. Ik ben er trots op dat ik met mijn bedrijfskundige achtergrond onderwijsinstellingen daar echt bij kan helpen.

Geniet van
Ik geniet van de energie die vrij komt als mensen echt gaan samen werken, en er resultaten komen. Als je niet meer hoeft te sleuren maar het team zelf de lead neemt, zijn ambities vergroot en doet wat nodig is om dat te bereiken.
Ik geniet ook van mooie Europese steden, om de sfeer te proeven en de cultuur op te snuiven. Ook daar komt voor mij veel energie bij vrij.

Talent in
Strategie, onderwijs, veranderaar, visie, bedrijfsvoering, logistiek

Klanten zeggen over mij
“Never a dull moment’ met Jaap. Hij heeft het vermogen om onderwijsorganisaties in beweging te krijgen, om veranderingen daadwerkelijk te realiseren. Hij werkt vanuit een visie, is proactief en heeft een scherp oog voor resultaten – niet alleen op de lange termijn, maar ook op de korte. En dat lukt hem zonder dat ik als opdrachtgever me daar telkens mee hoef te bemoeien.”