Jacomien de Jong

Verbinden van mensen en organisatieontwikkeling zijn thema’s die mij interesseren. De studie ‘cultuur organisatie en management’ heeft deze interesse gevoed. In het onderwijs blijkt dat (cultuur)verschillen geen belemmering hoeven te zijn maar een aanvulling op elkaar kunnen zijn. Mensen binnen en buiten het onderwijs met elkaar verbinden om van elkaar sterker te worden en samen resultaten te bereiken die ieder voor zich niet had kunnen realiseren. Dit alles vanuit positiviteit, energie en het creëren van een flow. Het liefst in de rol van projectmanager of procesbegeleider.

Geniet van
Mensen samenbrengen en in gemeenschappelijkheid doelen laten realiseren die men zonder elkaar niet had kunnen bereiken is voor mij een proces waarvan ik telkens opnieuw kan genieten. Als grote groepen letterlijk of figuurlijk in beweging komen en van vaste naar fluide vorm transformeren en ik in mijn element. Weerstanden doorbreken, ideen laten delen en op creatieve wijze mensen uit hun vaste positie halen zijn voor mij uitdagingen waarbij ik bij succes enorm kan genieten.

Talent
Verbinden, projectmanagement, ketens en netwerken, procesmanager, onderwijs, zorg.

Klanten zeggen over mij
‘Jacomien is in staat om met enthousiasme en vastberadenheid naar de gewenste doelen te werken. Ze is ambitieus en weet met haar energieke uitstraling anderen te inspireren en samen te laten werken. Zorgvuldige communicatie en oog voor de menselijk aspecten gebruikt zij voor ontwikkeling, inrichting en veranderingen van organisaties en netwerken. Als projectmanager werkt ze graag in teamverband aan complexe en innovatieve projecten. Dit doet zij op een gestructureerde en resultaatgerichte wijze.’