Jan-Willem van Stijn

Mensen laten werken in een omgeving waar ze tot hun rechtkomen, dat heeft me altijd geboeid. Leren en ontwikkelen: als generalist ben ik nieuwsgierig naar alles om me heen, in het hoe en waarom van mensen en organisaties. Met mijn kennis en opgedane ervaring wil ik anderen verder helpen door advies, (loopbaan)coaching, bemiddeling of interimopdrachten. Leiderschap en management binnen het onderwijs hebben hierbij mijn speciale belangstelling. Met een eerstegraads lesbevoegdheid op zak weet ik wat het is om voor de klas te staan; mijn bedrijfskundige ervaring zet ik graag in ten behoeve van een „excellent geleide school”. Ik ben zelfs letterlijk getrouwd met het onderwijs!

Geniet van
Het unieke van ieder mens. Of het nu collega’s, docenten, schoolleiders of ZZP-ers zijn: samen optrekken en gaan voor het optimale resultaat is wat ik nastreef. Ik wil meerwaarde bereiken door een gezamenlijke inspanning te leveren, door te klankborden en ontwikkelingen te stimuleren. Steeds een nieuwe horizon verkennen, zoals ik dat ook tijdens mijn zeiltochten en actieve familiereizen beleef. Ik geniet bovendien van een goed Frans boek met bijpassende wijn, voor de open haard met zelf gehakte houtblokken.

Talent in
Ontwikkelen van mens en organisatie, onderwijs beter maken, interim-management, schaduwmanager, loopbaanontwikkeling

Klanten zeggen over mij
‘Jan-Willem is oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal, luistert met volle aandacht en leeft zich snel in. Hij neemt je situatie of vraag serieus en zoekt samen met je naar de beste oplossing of de volgende stap. Hij gaat voor de relatie én het resultaat. Jan-Willem zet zichzelf niet voorop, maar stelt zich in dienst van het geheel, het team. In deze vluchtige tijd iemand die zijn afspraken meer dan na komt!’