Marian Schelvis

Toen ik als student kennismaakte met ICT, was ik meteen gegrepen door de vele mogelijkheden die ICT biedt voor onderwijs en opleiden. Na een loopbaan in de ICT, ben ik als zelfstandig adviseur binnen het onderwijs gaan werken. Daarbij komt mijn achtergrond goed van pas. De afgelopen jaren voerde ik innovatieve projecten uit voor onderwijsinstellingen in alle sectoren. Ik zet mijn kennis en ervaring nu ook graag in voor Rijnconsult.

Geniet van
Projecten waar energie bruist en er een positieve sfeer in de lucht hangt! Ik ben pas echt tevreden als ik na afloop van een project weet dat mijn klanten zelfstandig verder kunnen. In mijn vrije tijd doe ik aan improvisatietheater. Ik hou van reizen en van buitensporten. Via mijn twee kinderen krijg ik vaak weer een andere kijk op de thema’s waar ik professioneel mee bezig ben.

Talent in
Projectmanagement, Innovatie, ICT, Mediawijsheid, 21st century skills

Klanten zeggen over mij
“Marian weet iedereen te enthousiasmeren en mee te krijgen. Ze gelooft in wat ze doet. Ze is resultaatgericht en heeft daarbij aandacht voor alle betrokkenen. Zij brengt rust en structuur in chaotische en complexe situaties en is goed in het verbinden van de verschillende lagen binnen een organisatie. Ze denkt in mogelijkheden en oplossingen, niet in problemen. Als je Marian inzet, weet je dat het project tot een goed einde komt.”