Melanie van Thor

In de wereld van marketingcommunicatie werk ik zowel strategisch als operationeel graag met mensen samen om tot een succesvolle invulling te komen. Creativiteit, contact met de doelgroep en het denken buiten de bestaande paden zijn voor mij daarbij altijd essentieel. Rijnconsult wil ik graag meer en beter onder de aandacht brengen bij potentiele klanten. Wil je meedenken of heb je leuke ideeën? Neem gerust een keertje contact met mij op!

Geniet  van
Nieuwe en slimme concepten bedenken, zodat je met weinig budget toch een groot bereik kunt creëren. Zoals bij mijn vorige werkgevers, waarbij ik samenwerkte met radio 538 om door middel van een voetbalevent reclame te maken voor een verzekeringsmaatschappij. Of het sponsoren van een Olifant, die intern de waarden van samenwerking en betrouwbaarheid vertegenwoordigde. Uiteraard communiceer ik ook graag buiten werktijden met vrienden, op vakantie, tijdens een salsa feest en met mijn kinderen.

Talent in
Creativiteit, verbinden, efficiency, innovatie.

Klanten zeggen over mij
Melanie is een veelzijdige, kleurrijke en zeer ervaren Marketing en Communicatie professional met veel passie voor haar vak. Zij is iemand die als geen ander creatieve ideeën weet om te zetten in concrete toepassingen. Haar campagnes en uitingen zijn sprankelend en to-the-point, en ze weet ze bovendien goed aan de man te brengen. Melanie heeft een enthousiaste manier van communiceren en ze weet dat enthousiasme over te brengen op de ander.