Michael Kleine

Met meer dan tien ervaring in het onderwijs, voornamelijk MBO/HBO/WO, kan ik zeggen dat ik weet wat er aan het veranderen is. Ik heb me altijd bewogen tussen “vraag en aanbod” oftewel “onderwijs en ict”, en probeer altijd ict als ondersteunend te zien aan het onderwijs. Ik ben iemand die kan verbinden en enthousiasmeren en geloof dat het onderwijs en de processen efficiënter ingericht kunnen worden door goede inzet van (bewezen)ict-oplossingen.

Geniet van
Ik kan genieten als zowel het onderwijs als de ict-managers tevreden zijn over de oplossingen die zijn geadviseerd en geïmplementeerd en ook daadwerkelijk gebruikt worden door docent, student/leerling en eventueel ondersteunend personeel. In mijn privétijd vind ik het geweldig om op het (hockey)veld te staan met mannetjes van 10-11 jr, hen training te geven en zaterdag als coach te zien wat ze die week hebben geleerd.

Talent in
Nieuwe technologie, verbinden, ict, cloud, social media

Klanten zeggen over mij
“Het mooie van Michael is dat hij altijd goed luistert en zijn ervaringen deelt om ons te helpen en niet alleen denkt wat goed is voor hemzelf. Hij kent altijd wel een onderwijsinstelling die met ons wil praten en ervaringen wil delen. Ook weet hij precies welke ict-partners de juiste ervaring hebben en bewezen hebben echt te kunnen helpen met de juiste oplossingen. Op Michael kun je altijd bouwen.”